BARÜ Personeline Mazeret Dışı Tayin Hakkı

Üniversitemiz tarafından akademik ve idari birimlerde yönetim, eğitim ve öğretim hizmetlerinin nitelikli ve yeterli personel tarafından yürütülmesi, personel hareketliliğinin belirli kurallara bağlanarak uygulamada birliğin sağlanması amacıyla 2018 yılında uygulamaya konan "Bartın Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi"nde düzenlemeye gidildi.

Üniversitemiz yetkili sendikasıyla yapılan Kurum İdari Kurul toplantısında alınan tavsiye kararı sonrası, tüm birimlerimizden alınan paydaş görüşlerinin birlikte değerlendirmesiyle Bartın Üniversitesinde (BARÜ) 10 yıl hizmet eden idari personele mazeret dışı tayin hakkı verilmesi Üniversite Senatosunun 31 Ağustos 2023 tarihli toplantısında kabul edilmiştir.

Üniversitemiz çalışanlarına hayırlı olmasını diler, bu sürece başta destek veren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN olmak üzere tüm iç ve dış paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

"Bartın Üniversitesi İdari Personel Yönergesi''ne ulaşmak için TIKLAYINIZ.
  • BARÜ Personeline Mazeret Dışı Tayin Hakkı

• Aday Memurlarımızın Yemin Merasimi Gerçekleştirildi